ce vanam azi?

27 martie 2007
Printre primele decizii pe care le ai de luat cand intri in epoca a doua este cu privire la arma pe care trebuie sa ti-o cumperi. Stii ca trebuie sa dai niste bani dar nu stii cat. Armele nici nu au un termen de garantie prea mare si cele pe care ti le permiti expira dupa 20-25 de zile si nici nu poti sa le innoiesti cumva. 
 
Eu mi-am cumparat din prima arcul chiar daca am dat pe el  jumatate din banii disponibili. Motivul pentru care il recomand e ca prinzi cu el  3 animale garantat dar se pot  prinde si 4 din cand in cand.  Chiar daca sunt mai multi bani, se recupereaza in timp din ce scoti  din vanat.
Acum mi-am facut un upgrade pana la Raft + stake kit, care imi garanteaza cel putin 4 animale pe vanatoare dar costa 560 si dureaza doar 20 de zile.
Din fericire am gasit o smecherie care imi permite sa nu imi mai fac griji cu arma. Dupa ce vanez dimineata, pun arma la vanzare. Arma e ca noua si se va vinde usor . In dimineata urmatoare cumpar inca una. Chiar daca am vandut-o cu 10-20 de th in pierdere, banii se recupereaza din zilele de vanatoare ramase intacte. Asta e, dupa parerea mea solutia ca sa nu mai dai inca o data banii pe o arma cand iti expira asta si nici sa nu risti sa nu ti-o mai cumpere nimeni din cauza ca mai are doar 2 zile.
 
Asta a fost sfatul zilei din epoca a doua. Dodo, daca citesti post -ul asta, te rog sa nu mai faci miscari pe contul meu ca sa nu ne mai dea astia afara inca o data. Indiferent de cat de bune ar parea afacerile, da?
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X